Topkoks Voor Thuiskoks 3 (52 Wereldgerechten)Bieden
Het nieuwe proefboek - over smaak van wat we eten en drinken
€ 30,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
110sinds 2 apr. '25, 15:21
Kenmerken
ConditieNieuw
NiveauHBO
AuteurPeter Klosse, A Schmeinck
Beschrijving
Als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Een aanrader voor iedereen die eten serieus neemt.
Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag en inspireert hij zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties.
Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. De vraag waarom een gerecht succesvol is wordt beantwoord aan de hand van de Culinaire Succesfactoren. Unieke flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten van gerechten bijdragen aan de smaak. Ook is er aandacht voor proeven en de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak.
Voor dit boek werkte Peter Klosse samen met Angélique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland - een bijzondere combinatie van kennis en creativiteit. Prachtige hardcover uitgave.
Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag en inspireert hij zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties.
Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. De vraag waarom een gerecht succesvol is wordt beantwoord aan de hand van de Culinaire Succesfactoren. Unieke flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten van gerechten bijdragen aan de smaak. Ook is er aandacht voor proeven en de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak.
Voor dit boek werkte Peter Klosse samen met Angélique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland - een bijzondere combinatie van kennis en creativiteit. Prachtige hardcover uitgave.
Advertentienummer: m2252814060
Populaire zoektermen
athena summary in Studieboeken en Cursussenstudieboeken integrale veiligheidskundehet nieuwe proefboekteleac cursussenkoolhydraatarm eten zo doe je datafvallen met gezond en vooral lekker etenstudieboeken in Boekentweedehands studieboeken hbostudieboeken verkopen hbowelkom bij de nieuwe jijvol smaak allerhandeover eten en kokensamen eten jamie oliverstudieboeken in Schoolboekengrind gratis af te halen in Grind, Keien en Splitbeachracer te koopflightcase schuimm system2 5 tons minigraverpgubmw uitlaat klepdekenkist groot in Antiek en Kunstkvissle ikeahydac