Sukiyaki is een Japans hotpotgerecht. Het bestaat uit dun gesneden rundvlees, tofoe, zeevruchten, Chinese kool, en enoki champignon en verschillende andere ingrediënten. Sukiyaki wordt vooral op koudere dagen van het jaar gegeten.
Sukiyaki Thaise stijl is een variant daarvan. De thaise hebben hun eigen twist aan gegeven. In Thailand is het natuurlijk van groot belang dat het bouillonwater vol smaak zitten. Je hebt de gewone klare bouillonsoep met varkenssmaak, kippensmaak, een pikantere versie is de tom yamsmaak en nog vele andere soorten bouillonsoepsmaken. Een goede basis is heel belangrijk voor de perfecte smaak!
Basisingrediënten voor Suki: glasnoedels, chinese kool, waterspinazie, selder, shiitake champignons of enoki champignons, rundvlees, kippenfilet, tofu of zeevruchten, eieren. Wat ook zeer belangrijk is de sukiyaki saus Thaise stijl of Kantonese stijl. Het is een super heerlijk en lekker gezellig gerecht om met vrienden samen aan tafel te vieren.
Diameter: 30 centimeter
3,8 liter
220-240 V
1950 W