Stefan Elias - Belgisch bakboek
Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
575sinds 26 apr. '25, 19:19
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2016
AuteurStefan Elias
Beschrijving
Ondertitel: onze lekkerste streekspecialiteiten
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 256
Contributors: Séverine Lacante; Jan Haeverans
Belgisch bakboek
De lekkerste ambachtelijke klassiekers
Stefan Elias & Greet Draeye
EEN LOFZANG OP DE RIJKE TRADITIE VAN DE BELGISCHE BAKCULTUUR, MET RECEPTEN VAN DE PANNE TOT ARLON
In ons land heeft bijna elke streek of stad een eigen bakspecialiteit: Brusselse en Luikse wafels, Lierse vlaaikes, Aalsterse ajuinentaart, Kortrijkse beschuit, Brugse kletskoppen, Ardens speltbrood, Antwerpse koekhandjes... Een schat aan bakkunst, waarvan veel te weinig mensen zich bewust zijn. Het Belgisch bakboek brengt voor het eerst meer dan honderd van deze culinaire schatten en feestelijke recepten uit heel België samen.
Meesterbakker Stefan Elias, jarenlang de rechterhand van de legendarische Gentse bakker Jacques Bloch, ging op zoek naar authentieke, soms bijna vergeten recepten. Stap voor stap legt hij uit hoe je zelf aan de slag kunt gaan, aangevuld met tips en anekdotes over de ontstaansgeschiedenis van elke lekkernij...
Boek is nieuw! Alleen doorgebladerd.
Excl. verzendkosten.
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 256
Contributors: Séverine Lacante; Jan Haeverans
Belgisch bakboek
De lekkerste ambachtelijke klassiekers
Stefan Elias & Greet Draeye
EEN LOFZANG OP DE RIJKE TRADITIE VAN DE BELGISCHE BAKCULTUUR, MET RECEPTEN VAN DE PANNE TOT ARLON
In ons land heeft bijna elke streek of stad een eigen bakspecialiteit: Brusselse en Luikse wafels, Lierse vlaaikes, Aalsterse ajuinentaart, Kortrijkse beschuit, Brugse kletskoppen, Ardens speltbrood, Antwerpse koekhandjes... Een schat aan bakkunst, waarvan veel te weinig mensen zich bewust zijn. Het Belgisch bakboek brengt voor het eerst meer dan honderd van deze culinaire schatten en feestelijke recepten uit heel België samen.
Meesterbakker Stefan Elias, jarenlang de rechterhand van de legendarische Gentse bakker Jacques Bloch, ging op zoek naar authentieke, soms bijna vergeten recepten. Stap voor stap legt hij uit hoe je zelf aan de slag kunt gaan, aangevuld met tips en anekdotes over de ontstaansgeschiedenis van elke lekkernij...
Boek is nieuw! Alleen doorgebladerd.
Excl. verzendkosten.
Advertentienummer: m2261724743
Populaire zoektermen
het makkelijke bakboek in Kookboekenoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenfender avri 62 stratocasterchalet kopen bredaiphone 6 32gbboss metal zonejapanse lijsterhulpstuk fietsendrager3 in 1 detectorkamper kopenmaartje popmagic mouse in Muizen