KOOKSCHOOL PATISSERIE € 135,00
De Zilveren lepel EN Pasta EN Toscane EN Zomer
€ 100,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,95
91sinds 13 apr. '25, 11:16
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
KeukenItalië
Beschrijving
De Zilveren lepel EN Pasta EN Toscane EN Zomer
Hardcovers in uitstekende conditie.
DE ZILVEREN LEPEL
'Hoeveel nieuwe kookboeken ik ook binnenkrijg, er zijn er altijd een paar die ik blijf openslaan, hoe lang is ze ook al heb. De Zilveren Lepel, hét naslagwerk van de Italiaanse keuken, is zo'n kookboek.' Sam de Voogt - NRC
Zeg je Italiaans koken, dan zeg je De Zilveren Lepel.
Het is dé bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. In Italië wordt De Zilveren Lepel al meer dan zeventig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Dit standaardwerk wordt steeds bijgewerkt, zodat zowel beginnende als gevorderde koks echt Italiaans kunnen koken.
Deze herziene editie van De Zilveren Lepel telt meer dan 2.000 eenvoudige en originele recepten. Uiteraard met uitgebreide uitleg over kooktermen en keukengerei en een register waarin gezocht kan worden op ingrediënt, menugang en de Italiaanse en Nederlandse receptnamen. Dit is het enige boek dat de liefhebber van Italiaans koken nodig heeft!
'Het is de afgelopen week de keuken nog niet uit geweest, en ik betwijfel of het de boekenkast ooit gaat halen.' Janneke Vreugdenhil, NRC.next
'De bijbel van de Italiaanse keuken.' Foodies
DE ZILVEREN LEPEL PASTA
De samenstellers van De Zilveren Lepel hebben een nieuw boek gemaakt: De Zilveren Lepel Pasta. Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner. Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen.
"Dit boek is de perfecte ondersteuning om de grote geheimen van de pasta te ontdekken.' Roberto Payer
DE ZILVEREN LEPEL TOSCANE
Toscane is de geboortegrond van de Italiaanse keuken zoals we die heden ten dagen kennen. De streek is over de hele wereld beroemd om zijn eenvoudige en heerlijke eten. De Zilveren Lepel Toscane bevat zowel authentieke regionale recepten als lokale tradities, producenten, klassieke wijnen en spciaalzaakjes. Het boek bestrijkt het gebeid van de bergen van Massa-Carrara in het noorden tot de bosrijke omgeving van Grosseto in het zuiden. Ook de steden Florence en Siena komen aan bod. De overzichtelijke recepten zijn een selectie van de makers van de Italiaanse kookbijbel De Zilveren Lepel. Ze nemen je op een culinaire reis door de populairste regio van Italie, waarvan het water je in de mond loopt.
DE ZOMER VAN DE ZILVEREN LEPEL
Stel je voor, écht Italiaans eten aan een lange houten tafel, in een heerlijke avondzon. Dat is precies het gevoel dat deze zomerse uitgave van de makers van De Zilveren Lepel oproept.
De recepten in De zomer van De Zilveren Lepel maken optimaal gebruik van het geweldige aanbod van groente en fruit die de zomermaanden je bieden, zoals tomaten, verse kruiden, aubergines en frambozen. Deze heerlijke recepten zullen alle thuiskoks inspireren tot het maken van smaakvolle seizoensgerechten.
De prachtige en kleurige foto’s van Italiaanse landschappen, ingrediënten en gerechten brengen je helemaal in de sfeer van het land. Dit boek brengt de smaak van Italië naar je eettafel, waar je ook bent! Uitermate geschikt voor het bereiden van picknicks, barbecues en alle andere zomerse gelegenheden.
Verzenden is op eigen risico.
Hardcovers in uitstekende conditie.
DE ZILVEREN LEPEL
'Hoeveel nieuwe kookboeken ik ook binnenkrijg, er zijn er altijd een paar die ik blijf openslaan, hoe lang is ze ook al heb. De Zilveren Lepel, hét naslagwerk van de Italiaanse keuken, is zo'n kookboek.' Sam de Voogt - NRC
Zeg je Italiaans koken, dan zeg je De Zilveren Lepel.
Het is dé bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. In Italië wordt De Zilveren Lepel al meer dan zeventig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Dit standaardwerk wordt steeds bijgewerkt, zodat zowel beginnende als gevorderde koks echt Italiaans kunnen koken.
Deze herziene editie van De Zilveren Lepel telt meer dan 2.000 eenvoudige en originele recepten. Uiteraard met uitgebreide uitleg over kooktermen en keukengerei en een register waarin gezocht kan worden op ingrediënt, menugang en de Italiaanse en Nederlandse receptnamen. Dit is het enige boek dat de liefhebber van Italiaans koken nodig heeft!
'Het is de afgelopen week de keuken nog niet uit geweest, en ik betwijfel of het de boekenkast ooit gaat halen.' Janneke Vreugdenhil, NRC.next
'De bijbel van de Italiaanse keuken.' Foodies
DE ZILVEREN LEPEL PASTA
De samenstellers van De Zilveren Lepel hebben een nieuw boek gemaakt: De Zilveren Lepel Pasta. Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner. Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen.
"Dit boek is de perfecte ondersteuning om de grote geheimen van de pasta te ontdekken.' Roberto Payer
DE ZILVEREN LEPEL TOSCANE
Toscane is de geboortegrond van de Italiaanse keuken zoals we die heden ten dagen kennen. De streek is over de hele wereld beroemd om zijn eenvoudige en heerlijke eten. De Zilveren Lepel Toscane bevat zowel authentieke regionale recepten als lokale tradities, producenten, klassieke wijnen en spciaalzaakjes. Het boek bestrijkt het gebeid van de bergen van Massa-Carrara in het noorden tot de bosrijke omgeving van Grosseto in het zuiden. Ook de steden Florence en Siena komen aan bod. De overzichtelijke recepten zijn een selectie van de makers van de Italiaanse kookbijbel De Zilveren Lepel. Ze nemen je op een culinaire reis door de populairste regio van Italie, waarvan het water je in de mond loopt.
DE ZOMER VAN DE ZILVEREN LEPEL
Stel je voor, écht Italiaans eten aan een lange houten tafel, in een heerlijke avondzon. Dat is precies het gevoel dat deze zomerse uitgave van de makers van De Zilveren Lepel oproept.
De recepten in De zomer van De Zilveren Lepel maken optimaal gebruik van het geweldige aanbod van groente en fruit die de zomermaanden je bieden, zoals tomaten, verse kruiden, aubergines en frambozen. Deze heerlijke recepten zullen alle thuiskoks inspireren tot het maken van smaakvolle seizoensgerechten.
De prachtige en kleurige foto’s van Italiaanse landschappen, ingrediënten en gerechten brengen je helemaal in de sfeer van het land. Dit boek brengt de smaak van Italië naar je eettafel, waar je ook bent! Uitermate geschikt voor het bereiden van picknicks, barbecues en alle andere zomerse gelegenheden.
Verzenden is op eigen risico.
Advertentienummer: m2256836895
Populaire zoektermen
de zilveren lepelzilveren lepel pasta in Kookboekenoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenzilveren lepel pastaescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenhartman stoelenets rembrandtgroot knuffel konijn in Knuffels en Plucheminiatuur soldaatjespioneer deh 1900kuifje figurenroma shirt salebagster kawasakibmw e38 in Uitlaatsystemenlevis jeans 501