Design bronnenboek - ontwerpen motieven € 19,90
Peter Auer - Sauzen
€ 14,90
Ophalen of Verzenden
180sinds 27 mar. '25, 17:15
Kenmerken
Beschrijving
Mooi uitgevoerd kookboek. Gebruikelijke gebruikssporen. Maar ziet er nog netjes uit.
Voor ieder die net iets meer uit het koken wil halen.
Ondertitel: fluwelig, schuimend, romig
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 160
Contributors: Nannie Wiets-Nieland; Martina Görlach
Iedere (hobby)kok weet het: met een saus kun je een gerecht maken of breken. Hoe fantastisch je gerecht ook is, als de saus er niet bij past, of als deze mislukt is, blijft er van het gerecht weinig over. Op zoek naar succes grijpen koks vaak naar halffabricaten om hun sauzen te redden. Dat dit niet nodig is, bewijst het boek Sauzen.
Sauzen gaat uit van de basis -- een goede zelfgetrokken bouillon -- en laat op een eenvoudige manier, stap-voor-stap zien hoe je de belangrijkste sauzen (Hollandaise, mayonaise, bearnaise, velouté, bechamel) maakt, maar geeft daarnaast ruim 180 recepten voor aromatische fonds, stevige smoorsauzen, verfijnde roomsauzen, fruitige vinaigrettes, kruidige pesto en een luchtige sabayon. Stapsgewijs ziet u de volmaakte begeleiders van vlees, vis, salade, groente, pasta en nagerechten ontstaan.
Peter Auer is kok en heeft gewerkt in bekende restaurants in Duitsland en de rest van de wereld...
Voor ieder die net iets meer uit het koken wil halen.
Ondertitel: fluwelig, schuimend, romig
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 160
Contributors: Nannie Wiets-Nieland; Martina Görlach
Iedere (hobby)kok weet het: met een saus kun je een gerecht maken of breken. Hoe fantastisch je gerecht ook is, als de saus er niet bij past, of als deze mislukt is, blijft er van het gerecht weinig over. Op zoek naar succes grijpen koks vaak naar halffabricaten om hun sauzen te redden. Dat dit niet nodig is, bewijst het boek Sauzen.
Sauzen gaat uit van de basis -- een goede zelfgetrokken bouillon -- en laat op een eenvoudige manier, stap-voor-stap zien hoe je de belangrijkste sauzen (Hollandaise, mayonaise, bearnaise, velouté, bechamel) maakt, maar geeft daarnaast ruim 180 recepten voor aromatische fonds, stevige smoorsauzen, verfijnde roomsauzen, fruitige vinaigrettes, kruidige pesto en een luchtige sabayon. Stapsgewijs ziet u de volmaakte begeleiders van vlees, vis, salade, groente, pasta en nagerechten ontstaan.
Peter Auer is kok en heeft gewerkt in bekende restaurants in Duitsland en de rest van de wereld...
Advertentienummer: m2250657098
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenyamaha brommer in Oldtimersbatavus snake 26 inch in Jongensfietsenhouse of uselesslego 60224montis kubik in Huis en Inrichtingsloep 485rugzak traveleket wandrailkrabmeubel in Dieren en Toebehorentrompet dempers