Waarover ik praat als ik over hardlopen praatGereserveerd
Vis
Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
271sinds 22 mar. '25, 13:26
Kenmerken
Beschrijving
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 312
Contributors: Jacques Meerman
De Italiaanse keuken is een van de beste viskeukens ter wereld. Het geheim? Goede, verse ingrediënten, puur en eerlijk klaargemaakt. Deze visbijbel bevat meer dan 200 eenvoudige en authentieke recepten voor vis en zeevruchten uit de keuken van de befaamde Zilveren Lepel, vol inspiratie en heel toegankelijk. Dit boek helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van bijna alle voorkomende soorten vis en zeevruchten. Met het oog op duurzaamheid en verkrijgbaarheid geeft De Zilveren Lepel Vis ook alternatieven om optimaal gebruik te maken van de vangst van de dag.De recepten variëren van een verwarmende driekleurige vislasagne tot een klassieke spaghettini met venusschelpen of gerookte zalmforel met amandelen en groene groente. Allemaal even verrukkelijk en puur Italiaans.
Advertentienummer: m2248645855
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenlampenradio in Tv's en Audiogolf 7 gti in Motor en Toebehorenvan groenteboer tot teringhoerdecathlon winterjas herenbamboe wandroco hippelwaymasterkallax inzet ladevintage trolley gouddruiven in Curiosa en Brocante