De Coolste Voetbaltrucs - Marcel Gurk Bieden
Brouw het zelf - Nick Moyle en Richard Hood
Bieden
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,50
40sinds 10 mar. '25, 13:08
Kenmerken
ConditieGelezen
TypeOverige typen
Jaar (oorspr.)2016
AuteurNick Moyle
Beschrijving
Brouw het zelf - Nick Moyle en Richard Hood
Maak je eigen bier, wijn, cider en andere drankjes.
De ‘two thirsty gardeners’ Richard Hood en Nick Moyle laten zien dat je verrassend snel, gemakkelijk en goedkoop zelf de heerlijkste alcoholische drankjes kunt maken. Door hun twee grote liefdes - alcohol en tuinieren - te combineren, inspireren ze je om moestuinoverschotten en bezoekjes aan een boerderijwinkel, de markt of gewoon de groenteboer om te toveren in een indrukwekkende reeks drankjes. Of je nu kiest voor Peren-gembercider en Vikingbier of voor Frambozen-tijmwhisky en Limoncello, met alle 70 recepten uit Brouw het zelf kun je je als thuisbrouwer verder ontwikkelen. Dit boek biedt de basiskennis om al deze drankjes te maken, rekent af met talloze mythes, moedigt experimenteren aan en maakt een eind aan alle onduidelijkheden rondom het gistingsproces. Een must voor iedereen die thuis drankjes wil gaan brouwen.
Dit is een uitgave van Forte Culinair 2016.
ISBN13 9789462501201.
ISBN10 9462501203.
Persoonlijke boodschap in schutblad geschreven.
Hardcover gebonden.
176 Pagina’s met kleuren foto’s.
In goede staat.
Verzendkosten koper €4,50.
Maak je eigen bier, wijn, cider en andere drankjes.
De ‘two thirsty gardeners’ Richard Hood en Nick Moyle laten zien dat je verrassend snel, gemakkelijk en goedkoop zelf de heerlijkste alcoholische drankjes kunt maken. Door hun twee grote liefdes - alcohol en tuinieren - te combineren, inspireren ze je om moestuinoverschotten en bezoekjes aan een boerderijwinkel, de markt of gewoon de groenteboer om te toveren in een indrukwekkende reeks drankjes. Of je nu kiest voor Peren-gembercider en Vikingbier of voor Frambozen-tijmwhisky en Limoncello, met alle 70 recepten uit Brouw het zelf kun je je als thuisbrouwer verder ontwikkelen. Dit boek biedt de basiskennis om al deze drankjes te maken, rekent af met talloze mythes, moedigt experimenteren aan en maakt een eind aan alle onduidelijkheden rondom het gistingsproces. Een must voor iedereen die thuis drankjes wil gaan brouwen.
Dit is een uitgave van Forte Culinair 2016.
ISBN13 9789462501201.
ISBN10 9462501203.
Persoonlijke boodschap in schutblad geschreven.
Hardcover gebonden.
176 Pagina’s met kleuren foto’s.
In goede staat.
Verzendkosten koper €4,50.
Advertentienummer: m2244180313
Bekijk ook deze
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekentrapstickerscanon speedlite 420exarabische wanddecoratieford transit 350l in Auto'sjordan 1 heritageamiko in Schotelantennesbouwkeet containervolkswagen passat benzine 2010vrij nederland in Nederlandaccu fz82