Carnet de cuisine. Sterrenchefs van bij ons

€ 10,00
Ophalen of Verzenden
170sinds 10 feb. '25, 12:26
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Tapas, Hapjes en Dim Sum, Taart, Gebak en Desserts, Overige typen

Beschrijving

Koken met Caudelier
Jan van Hemeledonck.
Topchefs laten zich inspireren door het beroemde oude receptenboek van Philippe Cauderlier, de Escoffier van de Lage Landen.

- Vijftien Belgische topchefs bereiden telkens 3 moderne varianten op evenveel klassieke gerechten van Cauderlier, zoals waterzooi en tomaat-garnaal.

- Een uniek beeld van de hedendaagse kookkunst dankzij de medewerking van Geert Van Hecke, Peter Goossens, Krist De Bruyn, Emiel Kelderman, Jan Buytaert, Bert Meewis, Carl Wens, Lieven Demeestere, Marc Lefèvere, Stéphane Buyens, Guy Van Cauteren, Christian Denis, Laurent Folmer, Ronald Stas en Roger Simul
- Aantrekkelijke recepten zijn ingewerkt in de foto’s van Philippe Debeerst, met een nostalgisch en sfeervol resultaat.
Advertentienummer: m2233651865
Bekijk ook deze
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...