Dale Pinnock - Eet jezelf gezond€ 65,00
Handboek snijtechnieken
€ 10,00
Verzenden
231sinds 5 feb. '25, 15:46
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2008
Beschrijving
Ondertitel: voorsnijden, hakken, kleinsnijden, fileren
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 224
Contributors: Henk Noy
Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken.
Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.
Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.
Advertentienummer: m2231810119
Bekijk ook deze
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekentijdbom in Gezelschapsspellen & Overigemerida xc missionmotor skateboardzeeman baby jassym jet 50 onderdelenhondensport in Dieren en Toebehorenkat zwart wit in Overige Kattensamsung 27 inch monitor in Monitorengaas 180 x 180 in Tuin en Terrasspijkenisse gebruikt in Watersport en Boten