Stephen P. Robbins - Gedrag in organisaties met€ 6,00
Harold McGee - Over eten en koken
€ 40,00
Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
191sinds 1 feb. '25, 13:07
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2013
AuteurHarold McGee
Beschrijving
Nooit gebruikt!
Ondertitel: wetenschap en cultuur in de keuken
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 876
Contributors: Justin Greene; Patricia Dorfman; Ann McGee; Jacques Meerman
Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pannenkoekenbeslag even moet laten staan, waarom je gaat tranen als je een ui snijdt, waarom het eten van Spaanse peper zowel pijn als plezier verwekt of hoe je oude en verse eieren uit elkaar kunt houden, is dit boek geschreven.
Persrecensies
'Een van de belangrijkste culinaire boeken ooit geschreven.' Jamie Oliver
'Voor iedereen die de geheimen van de keuken wil ontraadselen.' Johannes van Dam
Ondertitel: wetenschap en cultuur in de keuken
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 876
Contributors: Justin Greene; Patricia Dorfman; Ann McGee; Jacques Meerman
Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pannenkoekenbeslag even moet laten staan, waarom je gaat tranen als je een ui snijdt, waarom het eten van Spaanse peper zowel pijn als plezier verwekt of hoe je oude en verse eieren uit elkaar kunt houden, is dit boek geschreven.
Persrecensies
'Een van de belangrijkste culinaire boeken ooit geschreven.' Jamie Oliver
'Voor iedereen die de geheimen van de keuken wil ontraadselen.' Johannes van Dam
Advertentienummer: m2230082202
Bekijk ook deze
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenkoken met kanjersbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekengordon ramsay koken als een chef in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenkoken met karin in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboeken61 cm in Damesfietsensteekschuim hartkast zwartbureau kleine ruimteluchtbevochtiger verwarmingzadelpen giantkarretje voor tentshootersbeton klinkers genuanceerdvioolbladplant