Magazine Knipmode bijlage bij nr 11 november 2010€ 1,50
Kookboek Hongaarse specialiteiten - Könemann Culinaria
€ 20,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
221sinds 10 jan. '25, 13:58
Kenmerken
ConditieGelezen
Beschrijving
Let op: Ik accepteer geen kopersbescherming. Het wordt pas verstuurd na ontvangst van de betaling. Ophalen is ook mogelijk.
Salami, goulash of gevulde pannenkoeken: de Hongaarse keuken biedt voor ieder wat wils - van stevige eenpansgerechten via vleesgerechten tot verfijnd culinair genot. Deze enorme verscheidenheid was er echter niet altijd. De smeltkroes van verschillende culturen in Hongarije leidde tot een symbiose tussen de kookkunsten van verschillende Aziatische veroveraars en de verfijnde Europese keuken. Wie aandachtig proeft, kan via de Hongaarse keuken een gastronomische wereldreis maken: een vleugje Azië, Turkse invloeden, de ruwe keuken van de Balkan en een toefje Italië. Het geheim van de Hongaarse keuken ligt in het bijzondere gebruik van kruiden en specerijen en in de speciale bereidingswijze van de gerechten, waardoor alle ingrediënten optimaal tot hun recht komen.
Titel: Hongaarse specialiteiten
Auteur: Anik Gergely, Michiel Postma
Uitgeverij: Könemann Culinaria
Taal: Nederlands
ISBN: 9783829052108
Staat: Het boek is in goede staat
Salami, goulash of gevulde pannenkoeken: de Hongaarse keuken biedt voor ieder wat wils - van stevige eenpansgerechten via vleesgerechten tot verfijnd culinair genot. Deze enorme verscheidenheid was er echter niet altijd. De smeltkroes van verschillende culturen in Hongarije leidde tot een symbiose tussen de kookkunsten van verschillende Aziatische veroveraars en de verfijnde Europese keuken. Wie aandachtig proeft, kan via de Hongaarse keuken een gastronomische wereldreis maken: een vleugje Azië, Turkse invloeden, de ruwe keuken van de Balkan en een toefje Italië. Het geheim van de Hongaarse keuken ligt in het bijzondere gebruik van kruiden en specerijen en in de speciale bereidingswijze van de gerechten, waardoor alle ingrediënten optimaal tot hun recht komen.
Titel: Hongaarse specialiteiten
Auteur: Anik Gergely, Michiel Postma
Uitgeverij: Könemann Culinaria
Taal: Nederlands
ISBN: 9783829052108
Staat: Het boek is in goede staat
Advertentienummer: m2221774902
Bekijk ook deze
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Populaire zoektermen
wannee kookboek in Kookboekenculinariaculinaria europese specialiteitenkeijner kookboek in Kookboekensnelkookpan kookboek in Kookboekenkookboek amsterdamse huishoudschool wannee in Kookboekenleffe kookboek in Kookboekenoma keasberry in Kookboekenblauw kookboek in Kookboekenairfryer kookboeksterk in de keuken kookboek in Kookboekenindorock kookboekcon amore kookboek in Kookboekenmargriet kookboekKookboeken in Boekenfederico mahorapizzacasabilly joel in Singlesconverse all star 70collectors item in Poppetjes en Figuurtjes