Start To Walk € 45,00
Saraban
€ 175,00
Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
50sinds 25 dec. '24, 13:10
Kenmerken
ConditieNieuw
KeukenMidden-Oosten en Marokko
Jaar (oorspr.)2012
AuteurGreg Malouf
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Taart, Gebak en Desserts
Beschrijving
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Engels
Paperback
9781742704562
Druk: 1
oktober 2012
360 pagina's
Boek is ongelezen/ongebruikt
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A Chef's Journey Through Persia
Following on from the success of their award-winning books, Saha and Turquoise, Greg and Lucy Malouf now explore one of the world's earliest and greatest empires.
Saraban is an unforgettable journey through the culinary landscapes of ancient Persia and modern-day Iran. Persian cooking is one of the oldest and most sophisticated cuisines in the world and its influence has spread across India and the Middle East to North Africa and the Iberian Peninsula and even through Medieval Europe.
It's a cuisine that is subtle, elegant and alluring, which rejoices in rice, uses fresh herbs in abundance and combines meat, fish, fruit and vegetables with exotic spices, such as saffron, cardamom and dried limes.
Join Grehg and Lucy as they visit bustling bazaars and tiny soup kitchens, pick saffron before dawn and fish, in time-honoured tradition, from wooden dhows in the Persian Gulf. Then discover thejoy of Persian cooking for yourself with the mouth-watering recipes that Greg has created for the home kitchen, as he mixes centuries of tradition with modern techniques and flavours for both the home cook and experienced chef.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Graag alleen reageren als je ook echt geïnteresseerd bent.
Extra foto's op aanvraag mogelijk.
Verzenden altijd via postNL met track en trace code.
Naar België via DHL met track en trace code.
Verzenden op eigen risico, ik ben niet aansprakelijk als er iets misgaat met een zending.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Engels
Paperback
9781742704562
Druk: 1
oktober 2012
360 pagina's
Boek is ongelezen/ongebruikt
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A Chef's Journey Through Persia
Following on from the success of their award-winning books, Saha and Turquoise, Greg and Lucy Malouf now explore one of the world's earliest and greatest empires.
Saraban is an unforgettable journey through the culinary landscapes of ancient Persia and modern-day Iran. Persian cooking is one of the oldest and most sophisticated cuisines in the world and its influence has spread across India and the Middle East to North Africa and the Iberian Peninsula and even through Medieval Europe.
It's a cuisine that is subtle, elegant and alluring, which rejoices in rice, uses fresh herbs in abundance and combines meat, fish, fruit and vegetables with exotic spices, such as saffron, cardamom and dried limes.
Join Grehg and Lucy as they visit bustling bazaars and tiny soup kitchens, pick saffron before dawn and fish, in time-honoured tradition, from wooden dhows in the Persian Gulf. Then discover thejoy of Persian cooking for yourself with the mouth-watering recipes that Greg has created for the home kitchen, as he mixes centuries of tradition with modern techniques and flavours for both the home cook and experienced chef.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Graag alleen reageren als je ook echt geïnteresseerd bent.
Extra foto's op aanvraag mogelijk.
Verzenden altijd via postNL met track en trace code.
Naar België via DHL met track en trace code.
Verzenden op eigen risico, ik ben niet aansprakelijk als er iets misgaat met een zending.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Advertentienummer: m2216129901
Bekijk ook deze
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenlisa kookt in Kookboekentinnen theeserviesmerrachi abayalego 7627omega horloge constellationsirocco bikes