Zakelijke communicatie - Schriftelijk, 4e editie met MyLab N€ 17,50
Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte
€ 30,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
445sinds 10 nov. '24, 12:11
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2018
AuteurSamin Nosrat
Beschrijving
Ondertitel: De vier elementen van goed koken
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 486
Wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht!'Al na één hoofdstuk in Zout, vet, zuur, hitte sta je anders te koken. Onmisbaar in elke keuken.' de Volkskrant
Net als in haar gelijknamige Netflix-serie Salt, Fat, Acid, Heat word je in dit boek door chef-kok en schrijver Samin Nosrat ingewijd in de geheimen van de kookkunst. Ze laat je zien hoe je met elk ingrediënt – overal en altijd – een heerlijke maaltijd kunt klaarmaken, ook zónder recept. Samin reisde de hele wereld over en ontdekte dat er vier essentiële elementen zijn voor lekker koken: ‘Waar ik ook was, overal kwam ik dezelfde elementen tegen om eten echt overheerlijk te maken. Zout, vet, zuur en hitte: de vier basiselementen die een gerecht maken of breken.’ Krijg deze onder de knie en alles wat je kookt zal heerlijk smaken.
'Een van de tofste boeken van het afgelopen jaar.' Hiske Versprille, culinair journalist
Al lezend in Zout, vet, zuur, hitte leer je omgaan met de basiselementen en met de meest uiteenlopende gerechten...
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 486
Wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht!'Al na één hoofdstuk in Zout, vet, zuur, hitte sta je anders te koken. Onmisbaar in elke keuken.' de Volkskrant
Net als in haar gelijknamige Netflix-serie Salt, Fat, Acid, Heat word je in dit boek door chef-kok en schrijver Samin Nosrat ingewijd in de geheimen van de kookkunst. Ze laat je zien hoe je met elk ingrediënt – overal en altijd – een heerlijke maaltijd kunt klaarmaken, ook zónder recept. Samin reisde de hele wereld over en ontdekte dat er vier essentiële elementen zijn voor lekker koken: ‘Waar ik ook was, overal kwam ik dezelfde elementen tegen om eten echt overheerlijk te maken. Zout, vet, zuur en hitte: de vier basiselementen die een gerecht maken of breken.’ Krijg deze onder de knie en alles wat je kookt zal heerlijk smaken.
'Een van de tofste boeken van het afgelopen jaar.' Hiske Versprille, culinair journalist
Al lezend in Zout, vet, zuur, hitte leer je omgaan met de basiselementen en met de meest uiteenlopende gerechten...
Advertentienummer: m2198906156
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenlisa kookt in Kookboekenkangaskhan 5/64rite vent rookkanaalvintage lamp sputnik in Hanglampenhond zutphen in Dieren en Toebehorenachterlicht 307 sw