GEVENDE HANDEN- Werk& Levensvisie v.Paragnost: M.Inderfurth € 3,00
Harold Mcgee-Over eten & Koken-Wetenschap +Cultuur id keuken
€ 20,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
442sinds 23 aug. '24, 16:29
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2006
AuteurHarold McGee
Beschrijving
Aangeboden:
HAROLD McGEE
Over eten & Koken
Wetenschap en Cultuur in de Keuken
Harold Mcgee
In zijn onnavolgbare, vaak geestige stijl, maakt Harold McGee ons deelgenoot van de verbazingwekkende knowhow die hij zich tot in alle uithoeken van de culinaire wetenschap, moleculaire gastronomie en keukencultuurgeschiedenis heeft verworven.
Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pannenkoekenbeslag even moet laten staan, waarom je gaat tranen als je een ui snijdt, wat de gunstige effecten zijn van alcohol voor de gezondheid (naast andere gunstige effecten), waarom het eten van Spaanse peper zowel pijn als plezier verwekt, hoe je oude en verse eieren uit elkaar kunt houden, of zelfs wat er eerder was, de kip of het ei, is dit boek geschreven, of liever gezegd: herschreven.
Een genot om te lezen, een schat aan kennis, een culinair monument van wereldformaat. En niet in de laatste plaats een onmisbaar bezit voor iedereen die het fijne wil weten van koken en eten.
Hardcover + leeslint
Formaat: 16,5 x24,5x 6 cm
Nw A'dam Uitgevers- 875 blz.
1.Druk 2006
Nieuwstaat
Zie ook mijn advertenties met andere kookboeken
Evt.verzendkosten + risico verzending voor de koper
HAROLD McGEE
Over eten & Koken
Wetenschap en Cultuur in de Keuken
Harold Mcgee
In zijn onnavolgbare, vaak geestige stijl, maakt Harold McGee ons deelgenoot van de verbazingwekkende knowhow die hij zich tot in alle uithoeken van de culinaire wetenschap, moleculaire gastronomie en keukencultuurgeschiedenis heeft verworven.
Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pannenkoekenbeslag even moet laten staan, waarom je gaat tranen als je een ui snijdt, wat de gunstige effecten zijn van alcohol voor de gezondheid (naast andere gunstige effecten), waarom het eten van Spaanse peper zowel pijn als plezier verwekt, hoe je oude en verse eieren uit elkaar kunt houden, of zelfs wat er eerder was, de kip of het ei, is dit boek geschreven, of liever gezegd: herschreven.
Een genot om te lezen, een schat aan kennis, een culinair monument van wereldformaat. En niet in de laatste plaats een onmisbaar bezit voor iedereen die het fijne wil weten van koken en eten.
Hardcover + leeslint
Formaat: 16,5 x24,5x 6 cm
Nw A'dam Uitgevers- 875 blz.
1.Druk 2006
Nieuwstaat
Zie ook mijn advertenties met andere kookboeken
Evt.verzendkosten + risico verzending voor de koper
Advertentienummer: m2150026479
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekensterk in de keuken kookboek in Kookboekenkoken met kanjersbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekensterk in de keuken boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekengordon ramsay koken als een chef in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenkoken met karin in Kookboekenmini 1.3de oude schakelaarhardtop e36partij in Bloembollen en Zadende rode ridder in Comics