Het verboden boek 9789046707265 Ewoud Kieft€ 12,45
Vis & seizoen 4 Juli-Augustus Plat en rond 9789078491033
€ 6,75
Verzenden
30sinds 19 mar. '25, 07:53
Kenmerken
AuteurN. Koreman
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789078491033
Jaar (oorspr.)2007
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Vis & seizoen 4 Juli-Augustus Plat en rond
Auteur: N. Koreman
ISBN: 9789078491033
Conditie: Als nieuw
De redactie van het gastronomische magazine Culinaire Saisonnier en de beroemde vishandel Jan van As
gingen de uitdaging aan om vrijwel álle eetbare vissen ter wereld in beeld te brengen, voorzien van overheerlijke
recepten van bekende Nederlandse, Belgische en Franse chefs. Het complete overzicht is dermate omvangrijk
dat gekozen werd voor een serie van zes delen. Bovendien is er in de visstand ook sprake van zes seizoenen.
In de zes delen komen ongeveer tweehonderd vissoorten en tweehonderd bekende chefs aan bod. Elke
vissoort gaat vergezeld van prachtige fotografie van Norbert Koreman, een uitvoerige omschrijving en twee
recepten: een moeilijk en een gemakkelijk. In elk boek is een verklarende woordenlijst opgenomen, alsook een
wereldkalender van vissoorten en hun alternatieven.
Met recepten van de volgende chefs Sergio Herman, Jannis Brevet, Wilco Berends, Felix Alen, Gerrit Greveling,
Jeroen Granemann, Jon Sistermans, Otto Nijenhuis, Marcel van Zomeren,
Martijn van Roon, Gert Blom, Ferdie Dolk, Th omas van Santvoort,
Adri Branderhorst, Roel Gilissen, Sam Poots, Edwin Vinke
Titel: Vis & seizoen 4 Juli-Augustus Plat en rond
Auteur: N. Koreman
ISBN: 9789078491033
Conditie: Als nieuw
De redactie van het gastronomische magazine Culinaire Saisonnier en de beroemde vishandel Jan van As
gingen de uitdaging aan om vrijwel álle eetbare vissen ter wereld in beeld te brengen, voorzien van overheerlijke
recepten van bekende Nederlandse, Belgische en Franse chefs. Het complete overzicht is dermate omvangrijk
dat gekozen werd voor een serie van zes delen. Bovendien is er in de visstand ook sprake van zes seizoenen.
In de zes delen komen ongeveer tweehonderd vissoorten en tweehonderd bekende chefs aan bod. Elke
vissoort gaat vergezeld van prachtige fotografie van Norbert Koreman, een uitvoerige omschrijving en twee
recepten: een moeilijk en een gemakkelijk. In elk boek is een verklarende woordenlijst opgenomen, alsook een
wereldkalender van vissoorten en hun alternatieven.
Met recepten van de volgende chefs Sergio Herman, Jannis Brevet, Wilco Berends, Felix Alen, Gerrit Greveling,
Jeroen Granemann, Jon Sistermans, Otto Nijenhuis, Marcel van Zomeren,
Martijn van Roon, Gert Blom, Ferdie Dolk, Th omas van Santvoort,
Adri Branderhorst, Roel Gilissen, Sam Poots, Edwin Vinke
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1511868890
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekencanon 70-300vanmoof x3 in Elektrische fietsenvespa hoespyrrhura roseifronshulpstuk fietsendragerparra lamp1996 constantijn huygens in Postzegels en Muntenelectric fiets in Damesfietsenmotorboten en motorjachten en kruiserzibro brandstof petroleum in Huis en Inrichting