Rijsttafelen (Lia Warani)
Kenmerken
Beschrijving
Rijsttafelen (Lia Warani)
Niets in ons land is zo populair als Indonesisch eten. Dit boekje stelt u in staat om zonder al te veel hoofdbrekens - en vooral niet ten koste van al te veel tijd - een heerlijke rijsttafel te maken. Lia Warani verzamelde een keur aan recepten zoals nasi goreng, nasi, koening, satégerechten, babi ketjap, ajam roedjak, sajoers, tempe- en tahoegerechten en exotische nagerechten. Zij geeft ook richtlijnen voor het combineren van bepaalde gerechten. Een rijsttafel betekent een prettige en smakelijke afwisseling van de dagelijkse kost.
Indoensische kruiden en producten
Tips
De rijsttafel
Sate
Vleesgerechten
Kopgerechten
Visgerechten
Saloers
Tahoe en tempé
Eiergerechten
Sambal gorengs
Atjars
Diverse gerechten
Sauzen
Nagerechten
Voor bij koffie en thee
Paperback, 96 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Van Dishoeck/Unieboek, 1987
ISBN 9026932685
Alleen verzenden, niet ophalen
Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd