Koken met Quyèn – De Vietnamese keuken
Kenmerken
Beschrijving
Koken met Quyèn – De Vietnamese keuken
(Daphne Aalders, redactie)
Recepten uit de Vietnamese keuken van Little Asia
De Vietnamese keuken kan je typeren als niet zo pikant als de Thaise en veel minder vet en zoet dan de Chinese. Ze onderscheidt zich bovendien van de meeste andere Aziatische keukens door het overvloedige gebruik van rauwe bladgroenten en kruiden.
Dit boek bevat een bundeling van authentieke Vietnamese recepten, opgetekend door Truong Thi Quyèn, eigenaresse van het meest trendy Vietnamese restaurant van ons land, Little Asia in Brussel. Quyèn (s[preek uit Gwen) heeft er over gewaakt dat elk ingrediënt, gebruikt in dit boek, gemakkelijk verkrijgbaar is. Het meeste gewoon in de supermarkt en voor sommige andere ingrediënten verwijst ze naar de Aziatische winkels waar er steeds meer van te vinden zijn. De Vietnamese keuken is eenvoudig om te maken en... verslavend lekker!
Aperitiefhapjes, voorgerechten en salades
Soepjes
Soepen
Noedels, rijst en wokgerechten
Vegetarische gerechten
Zoet
Basis en techniek
Ingrediënten
Menusuggesties
Paperback, 166 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Book & Media, 2006
ISBN 9789057202445
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd