Bereik én behoud je ideale gewicht! 9789078211006 S. Bakker€ 2,80
Encyclopedie van de Franse gastronomie 9789077363263
€ 16,75
Verzenden
Verzenden voor € 3,15
20sinds 7 okt. '24, 14:02
Kenmerken
AuteurHubert Delorme
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789077363263
Jaar (oorspr.)2010
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Encyclopedie van de Franse gastronomie
Auteur: Hubert Delorme
ISBN: 9789077363263
Conditie: Beetje gebruikt
Encyclopedie van de Franse gastronomie is dé nieuwe encyclopedie voor de (thuis)kok. Meer dan 200 culinaire technieken en basishandelingen worden uitgelegd in woord en beeld: van vlees snijden, vis fileren tot groenten presenteren en sauzen maken. Bovendien bevat het boek bijdragen van de grootste namen uit de hedendaagse Franse gastronomie. Ontdek de geheimen en signatuurrecepten van Régis Marcon, Jean-François Piège, Alain Passard, Anne-Sophie Pic en vele anderen.
Het boek valt uiteen in twee delen: een deel waarin stap voor stap de basishandelingen getoond worden, en een deel waarin een honderdtal basisrecepten uit de Franse keuken gepresenteerd wordt. Dit zeer informatieve en rijk geïllustreerde boekwerk zal snel zijn plaats in de keuken krijgen van zowel de beginnende als de ervaren kok.
Vincent Boué en Hubert Delorme zijn beiden docent in culinaire technieken op een hotelschool.
Met bijdragen van de Meilleurs Ouvriers de France over hun specialisme: ijs maken, kaas maken enzovoort. Inclusief een dvd met een speeltijd van meer dan 1½ uur, waarop de ingewikkeldste technieken getoond worden
Titel: Encyclopedie van de Franse gastronomie
Auteur: Hubert Delorme
ISBN: 9789077363263
Conditie: Beetje gebruikt
Encyclopedie van de Franse gastronomie is dé nieuwe encyclopedie voor de (thuis)kok. Meer dan 200 culinaire technieken en basishandelingen worden uitgelegd in woord en beeld: van vlees snijden, vis fileren tot groenten presenteren en sauzen maken. Bovendien bevat het boek bijdragen van de grootste namen uit de hedendaagse Franse gastronomie. Ontdek de geheimen en signatuurrecepten van Régis Marcon, Jean-François Piège, Alain Passard, Anne-Sophie Pic en vele anderen.
Het boek valt uiteen in twee delen: een deel waarin stap voor stap de basishandelingen getoond worden, en een deel waarin een honderdtal basisrecepten uit de Franse keuken gepresenteerd wordt. Dit zeer informatieve en rijk geïllustreerde boekwerk zal snel zijn plaats in de keuken krijgen van zowel de beginnende als de ervaren kok.
Vincent Boué en Hubert Delorme zijn beiden docent in culinaire technieken op een hotelschool.
Met bijdragen van de Meilleurs Ouvriers de France over hun specialisme: ijs maken, kaas maken enzovoort. Inclusief een dvd met een speeltijd van meer dan 1½ uur, waarop de ingewikkeldste technieken getoond worden
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1506475471
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenlisa kookt in Kookboekenmix pallet elektronicaradiator potenadria altea 392 ph occasionrummikub xxlsimon en halbig