Pieterpad / LAW-gids / 9-II 9789070601768€ 8,70
Viskeuken 9789045206769 Nathan Outlaw
€ 5,45
Verzenden
60sinds 4 sep. '24, 17:37
Kenmerken
AuteurNathan Outlaw
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789045206769
Jaar (oorspr.)2014
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Viskeuken
Auteur: Nathan Outlaw
ISBN: 9789045206769
Conditie: Als nieuw
Met een voorwoord van Heston Blumenthal!
Hét kookboek van het enige visrestaurant ter wereld met twee Michelinsterren.
Nathan Outlaws viskeuken is hét boek voor mensen die zich graag willen verdiepen en bekwamen in het werken met vis; toegankelijk, veelzijdig, maar bovenal inspirerend.
In dit prachtige boek Nathan Outlaws viskeuken deelt de chef Nathan Outlaw zijn laatste culinaire ontdekkingen op het gebied van vis. Het bevat een verrassende collectie van 70 recepten, elk prachtig gefotografeerd. Het boek draait om eenvoud: makkelijk te bereiden recepten met als basis duurzame vissoorten en goed verkrijgbare ingrediënten.
Het boek is ingedeeld op de verschillende technieken en bereidingen die komen kijken bij het werken met vis: rauw, pekelen, drogen, roken, stomen, pocheren, koken en smoren, grillen, barbecueën, bakken en frituren. De recepten die volgen laten je het water in de mond lopen.
Titel: Viskeuken
Auteur: Nathan Outlaw
ISBN: 9789045206769
Conditie: Als nieuw
Met een voorwoord van Heston Blumenthal!
Hét kookboek van het enige visrestaurant ter wereld met twee Michelinsterren.
Nathan Outlaws viskeuken is hét boek voor mensen die zich graag willen verdiepen en bekwamen in het werken met vis; toegankelijk, veelzijdig, maar bovenal inspirerend.
In dit prachtige boek Nathan Outlaws viskeuken deelt de chef Nathan Outlaw zijn laatste culinaire ontdekkingen op het gebied van vis. Het bevat een verrassende collectie van 70 recepten, elk prachtig gefotografeerd. Het boek draait om eenvoud: makkelijk te bereiden recepten met als basis duurzame vissoorten en goed verkrijgbare ingrediënten.
Het boek is ingedeeld op de verschillende technieken en bereidingen die komen kijken bij het werken met vis: rauw, pekelen, drogen, roken, stomen, pocheren, koken en smoren, grillen, barbecueën, bakken en frituren. De recepten die volgen laten je het water in de mond lopen.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1505404629
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenlisa kookt in Kookboekenantieke trapauto in Speelgoedsidetable 120 cmtric trac kopenbruce springsteen the river in Singlesvw t2 in Ruiten en Toebehorenkoeien verzamelingwijzer door de tijd in Boekenridley campagnolo in Fietsen en Brommerszwitserse bajonettenhandschoen mal