Hooponopono anders bekeken 9789044751512 Luc Bodin€ 46,85
Eenvoudige gastronomie met Hotelschool Spermalie / 1 /
€ 20,50
Verzenden
Verzenden voor € 3,15
10sinds 4 sep. '24, 16:16
Kenmerken
AuteurW. Lanckmans
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789058562319
Jaar (oorspr.)2007
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Eenvoudige gastronomie met Hotelschool Spermalie / 1 / Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie / 1
Auteur: W. Lanckmans
ISBN: 9789058562319
Conditie: Beetje gebruikt
Eenvoudige gastronomie: een meesterlijke reeks die koken op niveau toegankelijk maakt voor iedereen. Elk boek neemt een aantal basisbereidingen en een welbepaald thema onder de loep. De technieken worden in harmonieuze gerechten gegoten. Tekst van Walter Lanckmans en foto’s van Bart Leuven brengen alles haarfijn in kaart. Stap voor stap worden de fundamenten van een goed onderbouwde keuken gelegd.<br>In dit eerste deel staan de basistechnieken centraal. Van het perfect versnijden van groenten tot de meest geslaagde bereidingswijzen van aardappelen, rijst en deegwaren, overgoten met een bijpassende saus.<br>24 gerechten geven concreet vorm aan elke techniek. De nodige keukenapparatuur wordt ge ustreerd en toegelicht in de inleiding. De lijst met vaktermen achteraan het boek maakt het rijke keukenjargon licht verteerbaar.<br>Een gastronomisch totaalpakket van briljante basics voor elke dag, helder uitgelegd door het ervaren team van Hotelschool Spermalie. Een tijdloos basiswerk.
Titel: Eenvoudige gastronomie met Hotelschool Spermalie / 1 / Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie / 1
Auteur: W. Lanckmans
ISBN: 9789058562319
Conditie: Beetje gebruikt
Eenvoudige gastronomie: een meesterlijke reeks die koken op niveau toegankelijk maakt voor iedereen. Elk boek neemt een aantal basisbereidingen en een welbepaald thema onder de loep. De technieken worden in harmonieuze gerechten gegoten. Tekst van Walter Lanckmans en foto’s van Bart Leuven brengen alles haarfijn in kaart. Stap voor stap worden de fundamenten van een goed onderbouwde keuken gelegd.<br>In dit eerste deel staan de basistechnieken centraal. Van het perfect versnijden van groenten tot de meest geslaagde bereidingswijzen van aardappelen, rijst en deegwaren, overgoten met een bijpassende saus.<br>24 gerechten geven concreet vorm aan elke techniek. De nodige keukenapparatuur wordt ge ustreerd en toegelicht in de inleiding. De lijst met vaktermen achteraan het boek maakt het rijke keukenjargon licht verteerbaar.<br>Een gastronomisch totaalpakket van briljante basics voor elke dag, helder uitgelegd door het ervaren team van Hotelschool Spermalie. Een tijdloos basiswerk.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1505204951
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenlisa kookt in Kookboekenschilderij scholtencarport 3x5auping outlet utrechtphilips instyle lampchevrolet bel air 1956