GRATIS Werkbankje. Gebruikt, maar stevige tafel. Gratis
Zuurdesem brood van Martin Johansson
€ 25,00
Ophalen of Verzenden
733sinds 31 mar. '25, 16:42
Kenmerken
Beschrijving
Boek met zuurdesem recepten en uitleg. Makkelijke recepten. Boek is zo goed als nieuwe met enkele kanttekening: er zijn verhoudingen bijgeschreven (zie foto’s). Dit is slechts bij een recept. Daarnaast zijn er wat pagina’s met een klein oortje. Verder geen vlekken, slijtage. Komt uit rook en huisdiervrij huishouden.
Puur, ambachtelijk, ovenheerlijk!
Zuurdesembrood is erg gezond, smakelijk en licht verteerbaar. Het heeft vaak een voller aroma dan 'normale' broden, blijft langer vers en is heel divers in zijn toepassingen. Én het succes van bijvoorbeeld het Vlaams Broodhuys bewijst dat steeds meer mensen zuurdesembrood prefereren boven het 'normaal' brood
Brood bakken met zuurdesem is net zo eenvoudig als het bakken van een 'normaal' brood en toch lijkt het voor de meeste mensen een groot mysterie te zijn.
Zuurdesembrood is een nuttig en praktisch bakboek voor iedereen die zelf de kunst van het bakken met zuurdesem onder de knie wil krijgen.
Zuurdesembrood leert je hoe je een goed zuurdesemdeeg moet maken en hoe je het kunt 'voeden', geeft je advies over het bakken en talloze tips voor de lekkerste broden, broodjes, pizza's, stokbroden en crackers.
Martin Johansson is bakker en de man achter het prijswinnend Zweeds blog Pain de Martin. Zijn boek Zuurdesembrood heeft in Zweden voor een ware revolutie op brood-gebied gezorgd.
Puur, ambachtelijk, ovenheerlijk!
Zuurdesembrood is erg gezond, smakelijk en licht verteerbaar. Het heeft vaak een voller aroma dan 'normale' broden, blijft langer vers en is heel divers in zijn toepassingen. Én het succes van bijvoorbeeld het Vlaams Broodhuys bewijst dat steeds meer mensen zuurdesembrood prefereren boven het 'normaal' brood
Brood bakken met zuurdesem is net zo eenvoudig als het bakken van een 'normaal' brood en toch lijkt het voor de meeste mensen een groot mysterie te zijn.
Zuurdesembrood is een nuttig en praktisch bakboek voor iedereen die zelf de kunst van het bakken met zuurdesem onder de knie wil krijgen.
Zuurdesembrood leert je hoe je een goed zuurdesemdeeg moet maken en hoe je het kunt 'voeden', geeft je advies over het bakken en talloze tips voor de lekkerste broden, broodjes, pizza's, stokbroden en crackers.
Martin Johansson is bakker en de man achter het prijswinnend Zweeds blog Pain de Martin. Zijn boek Zuurdesembrood heeft in Zweden voor een ware revolutie op brood-gebied gezorgd.
Advertentienummer: m2252147886
Populaire zoektermen
de breibijbel in Hobby en Vrije tijdariadne handwerken in Hobby en Vrije tijdpatroontekenen in Hobby en Vrije tijdburda naaien is niet moeilijk in Hobby en Vrije tijdbreibijbel in Hobby en Vrije tijdgerda bengtsson in Hobby en Vrije tijdhaken boeken in Hobby en Vrije tijdbetty edwards in Hobby en Vrije tijdquiltnieuws in Hobby en Vrije tijdleer tekenen betty edwards in Hobby en Vrije tijdna vijven in Hobby en Vrije tijdfimo boekjes in Hobby en Vrije tijdschilderboeken in Hobby en Vrije tijdHobby en Vrije tijd in Boekenkoelbox bootdino robotcv ketel cw4babboe bakfiets regententdoor het land van de bijbel spelwest germany hoofdrestauratieprojectmongoolse yurtseat ibiza deur rechts achter in Auto-onderdelenastra g achterbumper in Auto-onderdelen