Casual dames schoenen Selma leer mt 40 rood en marine€ 21,50
Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie
€ 8,75
Ophalen of Verzenden
100sinds 28 feb. '25, 22:49
Kenmerken
Beschrijving
Boek met als titel: Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie
Auteur Ineke van Berkel en Merian Daams
Coauteur Tanja van der Horst Tonny van der Horst
Uitgeverij Van Reemst, ‘s Hertogenbosch
Taal Nederlands
Afmetingen 23x240x165 mm
Gewicht 730 gram
Verschijningsdatum 1995
Druk 1ste
ISBN10 9041000267
ISBN13 9789041000262
NUGI 421 / 755
Prijs € 8,75
Het boek is in goede conditie, de samenvatting en recensie staat onderaan. Het boek is uitgegeven in samenwerking met de voedselallergiestichting
Het verzenden is voor risico en rekening van de koper en bedraagt
€4,25 via PostNL of
€3,15-€3,65 via DHL,
kan ook worden afgehaald (bij voorkeur), we wonen 200 meter van NS station Oosterbeek en vlakbij de A12 en A50.
Zie ook mijn overige advertenties, door te combineren zijn de verzendkosten minder. Ik heb als voorbeeld enkele foto’s aan deze advertentie toegevoegd.
Samenvatting
Voedselovergevoeligheid kan het koken tot een waar gepuzzel maken. Het Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie biedt het antwoord op de dringende vraag naar recepten voor aangepaste gerechten. Het is een praktische hulp om de kookpuzzel op te lossen en toch smakelijke gerechten te kunnen bereiden; De receptuur is gericht op volwassenen en kinderen met een enkelvoudige of meervoudige voedselovergevoeligheid. De recepten zijn ingedeeld naar gerechtengroep en geven steeds dieetaanpassingen zonder: koemelk, lactose, kippenei, pinda's noten, additieven, cacao, sacharose, citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en maïs. Aansluitend volgen suggesties om op de recepten te variëren en variaties zonder varkensvlees en bepaalde groenten of vruchten.
Recensie(s)
Dit Basiskookboek geeft recepten voor een breed scala gerechten met hierbij de varianten en vervangingen die nodig zijn voor iemand met een dieet vanwege een voedselallergie of voedselintolerantie. Extra aandacht wordt besteed aan kinderen en aan meervoudige overgevoeligheid. De auteurs zijn diëtist en kok. Een praktisch en duidelijk boek. De inleiding geeft belangrijke extra informatie. Het soms eenzijdige eetpatroon kan met aanwijzingen en tips uit dit boek enorm opgefleurd worden. Een duidelijk alfabetisch register maakt de recepten snel toegankelijk. Bevat een adressenlijst van relevante instanties. Helaas geen foto's van de gerechten.
(Biblion recensie, Redactie)
Auteur Ineke van Berkel en Merian Daams
Coauteur Tanja van der Horst Tonny van der Horst
Uitgeverij Van Reemst, ‘s Hertogenbosch
Taal Nederlands
Afmetingen 23x240x165 mm
Gewicht 730 gram
Verschijningsdatum 1995
Druk 1ste
ISBN10 9041000267
ISBN13 9789041000262
NUGI 421 / 755
Prijs € 8,75
Het boek is in goede conditie, de samenvatting en recensie staat onderaan. Het boek is uitgegeven in samenwerking met de voedselallergiestichting
Het verzenden is voor risico en rekening van de koper en bedraagt
€4,25 via PostNL of
€3,15-€3,65 via DHL,
kan ook worden afgehaald (bij voorkeur), we wonen 200 meter van NS station Oosterbeek en vlakbij de A12 en A50.
Zie ook mijn overige advertenties, door te combineren zijn de verzendkosten minder. Ik heb als voorbeeld enkele foto’s aan deze advertentie toegevoegd.
Samenvatting
Voedselovergevoeligheid kan het koken tot een waar gepuzzel maken. Het Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie biedt het antwoord op de dringende vraag naar recepten voor aangepaste gerechten. Het is een praktische hulp om de kookpuzzel op te lossen en toch smakelijke gerechten te kunnen bereiden; De receptuur is gericht op volwassenen en kinderen met een enkelvoudige of meervoudige voedselovergevoeligheid. De recepten zijn ingedeeld naar gerechtengroep en geven steeds dieetaanpassingen zonder: koemelk, lactose, kippenei, pinda's noten, additieven, cacao, sacharose, citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en maïs. Aansluitend volgen suggesties om op de recepten te variëren en variaties zonder varkensvlees en bepaalde groenten of vruchten.
Recensie(s)
Dit Basiskookboek geeft recepten voor een breed scala gerechten met hierbij de varianten en vervangingen die nodig zijn voor iemand met een dieet vanwege een voedselallergie of voedselintolerantie. Extra aandacht wordt besteed aan kinderen en aan meervoudige overgevoeligheid. De auteurs zijn diëtist en kok. Een praktisch en duidelijk boek. De inleiding geeft belangrijke extra informatie. Het soms eenzijdige eetpatroon kan met aanwijzingen en tips uit dit boek enorm opgefleurd worden. Een duidelijk alfabetisch register maakt de recepten snel toegankelijk. Bevat een adressenlijst van relevante instanties. Helaas geen foto's van de gerechten.
(Biblion recensie, Redactie)
Advertentienummer: m2240546768
Bekijk ook deze
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Populaire zoektermen
medicijnen in Gezondheid en Voedingpioppi dieet in Gezondheid en Voedingproject gezond boek in Gezondheid en Voedingvoeding bij gezondheid en ziektede receptenbijbel in Gezondheid en Voedinggrip op koolhydraten in Gezondheid en Voedingketo dieet boeksonja bakker streetfood in Gezondheid en Voedingde afslank receptenbijbel in Gezondheid en Voedingalles draait om hormonen in Gezondheid en Voedingkillerbody lifestyle in Gezondheid en Voedingmatty barnhoorn in Gezondheid en Voedingthe new food in Gezondheid en Voedingbasiskookboek ahwild horse puzzelsprinsessen tentantiek horlogevintage bodywarmer in Bodywarmersgedore gereedschapriviera maison stolpen in Stolpenraam met kozijn gebruikt in Kozijnen en Schuifpuien5x100 16 in Banden en Velgenrace motorhandschoenenhuntelaar in Verzamelen