Foodless (Carlijn Bröring)

Bieden
Verzenden
412sinds 10 mar. '24, 21:28
Deel via
of

Kenmerken

Jaar (oorspr.)2016
Productnummer (ISBN)9789035144217
ConditieGelezen
AuteurCarlijn Bröring

Beschrijving

Foodless (Carlijn Bröring)

 

Jouw dagelijkse portie allergievrije recepten

 

'Met volle overtuiging zeg ik: niemand hoeft zich door een voedselallergie en/of -tolerantie anders te voelen. Het leven met een intolerantie hoeft niet knettermoeilijk te zijn, je moet alleen even weten waar je moet beginnen. In dit Foodless-kookboek neem ik je mee op ontdekkingstocht in een allergievrije wereld. Word de meest creatieve versie van jezelf, ontdek jouw favoriete recepten en tover ze voor jou en je omgeving op tafel. Maar is allergievrij eten ook lekker eten, of lever je altijd een beetje in op de romige smaken en de variatie? Sla dit boek open en ik laat je de mogelijkheden zien. Of je nu een glutenintolerantie, soja-allergie of lactose-intolerantie hebt: met een paar kleine aanpassingen kook of bak je een heerlijk, allergievrij gerecht. Enjoy Foodless en eet smakelijk’.

Carlijn Carlijn Bröring (1986) is diëtist in opleiding en ervaringsdeskundige als het aankomt op leven met twee voedselintoleranties. Met haar populaire voedingsblog Foodless won zij vorig jaar van 10.000 deelnemers de Freelancer of the Year-award. Zij stond eerder in Margriet en Allerhande.

'Ik heb Carlijn de prijs uitgereikt voor Freelancer of the Year. Ze is een vrouw met een onwaarschijnlijke energie, die belangrijk werk verricht op het gebied van voedselallergie. (...) Ik kan me voorstellen dat zij ver gaat komen.' Mark Rutte

'Carlijn levert een belangrijke bijdrage aan een groeiend vraagstuk in de maatschappij.' René Frijters, oprichter van ZZP-bank KNAB en juryvoorzitter Freelancer of the Year-award

De titel van dit boek doet haar naam eer aan: de recepten van Carlijn Bröring zijn noemenswaardig om wat er niet in zit. Dit kookboek biedt uitkomst voor mensen met allergieën of voedselintoleranties (en hun vrienden of familieleden, die met hun handen in het haar zitten wat ze in vredesnaam dan wel kunnen koken). De recepten zijn allemaal glutenvrij en de meeste zijn ook koemelkvrij. Elk recept is voorzien van icoontjes die aangeven welke allergenen er niet in zitten. De nagerechten en taarten springen eruit en vormen de meeste uitdaging, maar er is ook aandacht voor het ontbijt, de lunch, hapjes en drankjes, hoofdgerechten en bijgerechten. Ieder recept is voorzien van een aantrekkelijke kleurenfoto. De eenvoud is verfrissend, de uitleg kort en praktisch en zonder pretenties. De meeste bereidingsvoorschriften bevatten weinig ingrediënten en zijn zeer simpel te maken. De schrijfster is oprichtster van een online platform voor mensen met een voedselintolerantie. Dit boek levert een behulpzame bijdrage aan een groeiende vraag in een maatschappij die steeds bewuster wordt van voeding.

 

Paperback, 208 pag., geïllustreerd, register

Uitg. Prometheus, 2016

ISBN 9789035144217

 

Alleen verzenden, niet ophalen

Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd

Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd

Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd

Advertentienummer: a1499581378