Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Verfijn resultaten

Prijs

Direct Kopen
Moet nu weg

Aangeboden sinds

Sorteer op

Marcato Pastamachine voor Thuis

Wat je moet weten over Marcato pastamachine

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

85,7%

Van alle Marcato pastamachine advertenties is 85,7% beschikbaar voor verzending.

42,9%

42,9% van alle Marcato pastamachine advertenties in de categorie Keuken | Keukenbenodigdheden zijn in de afgelopen week aangeboden.

€ 39

De huidige gemiddelde prijs van een Marcato pastamachine is € 39.

Prijscheck

De duurste Marcato pastamachine advertentie in de Keuken | Keukenbenodigdheden categorie werd aangeboden voor € 100, terwijl de goedkoopste voor € 10 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Als je de Marcato pastamachine voor het eerst gebruikt, begin dan met het bereiden van je pastadeeg. Zorg ervoor dat het deeg een goed samenhangende structuur heeft. Plaats een stuk deeg in de machine en draai aan de hendel om het deeg door de rollers te halen. Begin met de grootste instelling en verlaag deze geleidelijk voor een dunner resultaat. Vergeet niet om het deeg een beetje te laten rusten tussen de bewerkingen!
Ja, met de Marcato pastamachine kun je een verscheidenheid aan pastasoorten maken, zoals spaghetti, fettuccine en lasagne. Afhankelijk van het model dat je hebt, zijn er verschillende opzetstukken beschikbaar die het nog makkelijker maken om verschillende vormen en diktes te creëren. Experimenteer met je favoriete recepten en ontdek welke pasta het beste bij jou past!
Zelfgemaakte pasta heeft veel voordelen. Ten eerste, je hebt volledige controle over de ingrediënten en kunt ervoor zorgen dat je geen ongewenste additieven in je voedsel hebt. Bovendien heeft zelfgemaakte pasta een frisse, authentieke smaak die moeilijk te evenaren is met gekochte varianten. Het is ook een leuk en creatief proces dat je samen met vrienden of familie kunt doen!
De dikte van je pastadeeg hangt af van het soort pasta dat je maakt. Voor lasagne, wil je het deeg iets dikker houden, terwijl spaghetti en tagliatelle beter uitkomen met een dunnere structuur. Een goede richtlijn is om je deeg tot ongeveer 1-2 mm dik te maken voor de meeste soorten pasta. Maar het belangrijkste is dat je simpelweg experimenteert met wat jij het lekkerst vindt!
Verse pasta kun je het beste bewaren door het eerst goed te laten drogen op een schone doek of pasta droogrek. Dit voorkomt dat het aan elkaar plakt. Na ongeveer 30 minuten kun je de pasta in een luchtdichte verpakking of zak doen en in de koelkast bewaren. Je kunt het ook invriezen voor langere opslag; zorg ervoor dat je het goed afdekt om vriesbrand te voorkomen.