Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Chocolade Mallen voor Taarten en Cupcakes

Wat je moet weten over Chocolade mallen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

71,4%

Van alle Chocolade mallen advertenties is 71,4% beschikbaar voor verzending.

10,7%

10,7% van alle Chocolade mallen advertenties in de categorie Taarten en Cupcakes maken zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Chocolade mallen de volgende kenmerken: Taarten of Cupcakes, Bakvorm.

€ 16

De huidige gemiddelde prijs van een Chocolade mallen is € 16.

Prijscheck

De duurste Chocolade mallen advertentie in de Taarten en Cupcakes maken categorie werd aangeboden voor € 175, terwijl de goedkoopste voor € 2 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Voor het maken van een taart met een chocolade mal ligt de hoeveelheid chocolade die je nodig hebt aan de grootte van de mal en het aantal lagen dat je wilt. Als je een grote taart maakt, heb je wellicht 500 gram tot 1 kilo chocolade nodig. Vergeet niet dat het ook fijn is om je chocolade te temperen voor een glanzend resultaat, dat helpt om de taart er nog smakelijker uit te laten zien!
Silicone chocolade mallen zijn superhandig omdat ze flexibel zijn en het makkelijker maken om je chocolade figuurtjes eruit te krijgen. Hierdoor beschadigen ze minder snel. Bovendien zijn silicone mallen vaak hittebestendig en kunnen ze in de vaatwasser, wat de schoonmaak een stuk eenvoudiger maakt. Ze zijn ook verkrijgbaar in allerlei leuke vormen, wat zeker helpt bij het creatief brein!
Ja, naast chocolade mallen kun je ook andere materialen gebruiken, zoals kunststof of zelfs metalen mallen. Kun je creatief zijn met je materialen? Ja, dat kan! Soms kun je bijvoorbeeld ook een cakevorm gebruiken om een grote chocoladecake te maken. Het is leuk om te experimenteren met verschillende soorten mallen en technieken.
Om de mooiste creaties te maken met chocolade mallen, is het belangrijk om kwaliteit chocolade te gebruiken en deze goed te temperen. Dit geeft je een mooie glans en een goede structuur. Daarnaast is het leuk om diverse kleuren chocolade te gebruiken, bijvoorbeeld met kleurstoffen voor een extra speels effect. Vergeet niet om je mal goed te vullen en om eventuele luchtbellen eruit te trillen voor een perfect resultaat!
Zeker! Een belangrijke techniek is tempereren, waardoor je chocolade mooi en glanzend wordt. Daarnaast kan het helpen om je mal op een stevige ondergrond te plaatsen tijdens het vullen. Een andere techniek is het gebruiken van een spuitzak voor precisiewerk. Het hebben van een handig setje gereedschap voor het decoreren van je chocoladecreaties kan het ook veel makkelijker maken!