Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Variant

Type advertentie

Leasevorm
Prijs
Bouwjaar
Kilometerstand
Aantal deuren
Aantal stoelen
Vermogen
Motorinhoud
Aantal cilinders
Trekgewicht (geremd) (min.)
Trekgewicht (ongeremd) (min.)
Leeggewicht (max.)
Verbruik
Energielabel
Wegenbelasting (max.)
Garantie
NAP Nationale Auto Pas
Zekerheden
Moet nu weg
BTW verrekenbaar

Aangeboden sinds

Sorteer op

Benzine Bestelauto's met Achterwielaandrijving

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Net zo hard als een auto. Dat is overdag maximaal 100 km per uur op de meeste snelwegen. En ‘s avonds en ‘s nachts 120 km of 130 km per uur, afhankelijk van het traject.
Met een rijbewijs B mag je een bestelbus tot 3500 kg met maximaal 8 zitplaatsen besturen. Voor zwaardere bestelauto’s met meer zitplaatsen heb je een rijbewijs C nodig.
Dat hangt af van wat je zoekt. Zoek je een zuinige, kleinere bestelbus, dan scoren de Volkswagen Caddy, Ford Transit Courier en Citroën Berlingo goed op prijs-kwaliteitverhouding. Meer laadruimte nodig? Dan is een Mercedes Sprinter of een Fiat Ducato een goede keus.
Koop een bestelauto die bij jouw specifieke wensen en budget past. Het is handig om niet alleen naar de prijs en grootte van een bestelbus te kijken. Zo kun je ook selecteren op opties voor extra veiligheid, zoals een dodehoekdetectie of vermoeidheidsdetectie. Of selecteer op brandstof. Veel bestelauto's rijden nog op diesel of benzine, maar een hybride bestelauto of elektrische bestelbus is zuiniger en milieuvriendelijker. Ook profiteer je met dit soort bestelauto's van belastingvoordeel en word je niet geweerd uit milieuzones.
De gemiddelde bestelbus is zo’n 2 meter hoog. De hoogte van een kleinere bestelbus ligt rond de 1,2 meter. Ook handig om te weten: de maximale toegestane hoogte voor voertuigen op de snelweg is 4 meter.